Inte helt snörrätt

Inte helt snörrätt

Om bloggen

Alltid finns det saker man funderar över. En del av dem hamnar här.

nere för räkning?

ÖvrigtPosted by Stina K Mon, January 11, 2010 11:08:15

Jag ska testa att flytta över min blogg till wordpress. För att kunna utnyttja deras smidiga iPhone, det känns ju så förra decenniet att vara tvungen att ha tillgång till dator för att blogga smiley och min lösning som jag har nu är bäde trist, gamma och oflexibel. Vi får väl se om jag lyckas, men blir det svart här är det rimligen det det beror på.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post84

Bröllopsdag

ÖvrigtPosted by Stina K Mon, December 14, 2009 09:51:52
1 år igår. En väldigt trevlig helg som inleddes med bastu och gott vin avrundades med bastu, champagne och oxfilé. Samma som bröllopsmiddagen sånär som på att vi hoppade över förrätten. Fantastiskt gott, underbart trevligt och bäst av allt: ett helt liv att se fram emot tillsammans med väldens bästa make.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post80

En i mängden

ÖvrigtPosted by Stina K Wed, December 02, 2009 08:40:39
Facebook har över 350 miljoner användare och startade för 5 år sedan. Det är svindlande på något sätt.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post79

Bli-glad-musik

ÖvrigtPosted by Stina K Tue, November 17, 2009 17:01:17

Stereo Total - Miss rebellion des hormones

Glad, gladare, gladast. :)

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post76

Veckans höjdpunkt

ÖvrigtPosted by Stina K Tue, November 17, 2009 16:58:59

Snart är det dags för veckans höjdpunkt. Yoga. Men jag tror jag åt min hallonyoghurt lite för fort för nu mår jag en smula illa. Nåväl det går väl över.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post75

musiknördarnas hemliga klubb - demystifierad

ÖvrigtPosted by Stina K Wed, November 11, 2009 18:52:41

Det bästa med spotify är att man på ett lagligt sätt (jag gillar att vara laglig) kan öppna dörren till alla musiknördars hemliga kammare. Det är skitlätt att upptäcka asmycket bra musik utan att bläddra i någon back, läsa tusen fanzines, vara med i något sällskap eller kunna några hemliga handslag. Man behöver inte ens bry sig om tidningsrecensioner, listor eller något. Bara knappa in något man gillar, spana på förslagen som kommer upp på liknande musik och ge sig hän. Det känns demokratiskt på något sätt. Muzik für alle. Lätt så jäkla lätt.

PS. jag har beställt en iPhone. Me likey!

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post73

Hur blir man lycklig?

ÖvrigtPosted by Stina K Mon, November 09, 2009 16:03:40

Andreas Rolfer på DN har en lyckoblogg.

Jag blir lycklig av att se mig själv i spegel på jobbet en måndag i november, det är redan mörkt ute, men mina kinder är rosiga och jag ser pigg ut. Inte för att jag känner mig det, men för att jag har en sjujäkla bra rouge på kinderna. Hah! Stina- höstglåmig = 1-0.

Sen hjälper det såklart att jag har en behaglig tillvaro med världens bästa man och diverse annat. Men för ca 150:- burken går det att köpa sig en spegelbild som gör en glad snarare än spär på höstmörkret. Är inte det fantastiskt? Och snart är snön här, det kan inte bli bättre.

Nu ska jag ta ett litet mellanmål, jobba sista rycket och sen gå och träna. Lyckan blir större och större.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post72

Bah! Limbo

ÖvrigtPosted by Stina K Thu, October 29, 2009 10:56:58

Jag ska ha långhelg den här helgen. Ledig på måndag. Tidig eftermiddag på fredag (min chef sa åt mig att gå hem tidigare och ta en välförtjänt tidig inledning på helgen).

Just nu känner jag mig osedvanligt avslappnad och faktiskt inte det minsta stressad. Däremot har jag ingen jättelust att jobba. Det är fan så svårt att fokusera på något vettigt en längre tid. Helt klart har min hjärna bestämt sig för att ta superlånghelg och redan gått för dagen.

Viktiga saker blandas med mindre viktiga. Hur kommunicera den nya gymnasieskolan på ett bra sätt fram till 2012 då den är klar för inflytt? Hur kommer mitt nya oprövade rouge att se ut som jag beställde på internet? När landar det i min brevlåda? Vart får man tag på Chanels svarta ögonskuggepalett som jag supderdupergärna vill ha till ett vettigt pris? Vilket rum kommer jag egentligen få i den stora kontorsomflytten vi ska genomföra om ett tag? Hur fan hanterar vi pressen nästa vecka när de nya bussarna kommer (som vi inte är nöjda med de heller)? Usch det finns stor risk att det tar hus i helsike och vad fan gör vi den här gången? Det är inte vårt fel men det är vi som får ta all skit för det. Extremt orättvist och väldigt tufft för den stackars handläggare som lever och har levt med det här varje dag sedan augusti. Vad ska jag köpa i julklapp till Fredrik (som bara önskar sig en vinkelhake och ett par vattenpass)? Är det inte lite tråkigt att köpa en vinkelhake?

Men det som ändå gör livet underbart är att Fredrik kommer hem från jobbresa idag.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post67
Next »