Inte helt snörrätt

Inte helt snörrätt

Om bloggen

Alltid finns det saker man funderar över. En del av dem hamnar här.

Bah! Limbo

ÖvrigtPosted by Stina K Thu, October 29, 2009 10:56:58

Jag ska ha långhelg den här helgen. Ledig på måndag. Tidig eftermiddag på fredag (min chef sa åt mig att gå hem tidigare och ta en välförtjänt tidig inledning på helgen).

Just nu känner jag mig osedvanligt avslappnad och faktiskt inte det minsta stressad. Däremot har jag ingen jättelust att jobba. Det är fan så svårt att fokusera på något vettigt en längre tid. Helt klart har min hjärna bestämt sig för att ta superlånghelg och redan gått för dagen.

Viktiga saker blandas med mindre viktiga. Hur kommunicera den nya gymnasieskolan på ett bra sätt fram till 2012 då den är klar för inflytt? Hur kommer mitt nya oprövade rouge att se ut som jag beställde på internet? När landar det i min brevlåda? Vart får man tag på Chanels svarta ögonskuggepalett som jag supderdupergärna vill ha till ett vettigt pris? Vilket rum kommer jag egentligen få i den stora kontorsomflytten vi ska genomföra om ett tag? Hur fan hanterar vi pressen nästa vecka när de nya bussarna kommer (som vi inte är nöjda med de heller)? Usch det finns stor risk att det tar hus i helsike och vad fan gör vi den här gången? Det är inte vårt fel men det är vi som får ta all skit för det. Extremt orättvist och väldigt tufft för den stackars handläggare som lever och har levt med det här varje dag sedan augusti. Vad ska jag köpa i julklapp till Fredrik (som bara önskar sig en vinkelhake och ett par vattenpass)? Är det inte lite tråkigt att köpa en vinkelhake?

Men det som ändå gör livet underbart är att Fredrik kommer hem från jobbresa idag.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post67