Inte helt snörrätt

Inte helt snörrätt

Om bloggen

Alltid finns det saker man funderar över. En del av dem hamnar här.

Dollface

BeautyPosted by Stina K Tue, November 03, 2009 12:59:01

Det här börjar likna en beautyblogg.

Jag har aldrig ägt ett creme rouge förut. Jag har testat creme puder och inte gillat det, men nu kan det vara så att jag har tagit steget till andra sidan och tycker det är en av de bästa idéerna någonsin. OBS jag har bara provat en dag i skarpt läge än så länge (dvs på jobbet) gårdagens provande hemma räknas inte.

Hur som helst. Paula Dorf Cheek Color Cream - Dollface.


På plussidan:
Jag gillar runda burkar med skruvlock. Jag gillar konsistensen som är förvånansvärt lätt att få på rätt ställe med fingrarna trots att jag är total novis. Jag gillar den helt jäkla osynliga texturen som blir på huden. Färgen finns där men materialet syns inte, typ.

På minussidan:
Däremot gillar jag inte att smeta med fingrarna, men det går ju att lösa genom att skaffa ett verktyg avsett för jobbet. Tyvärr är det specialdesignade verktyget svindyrt (taklonpensel) men jag funderar på att gå lös på en beauty blender istället, funkar till foundation också. Lite väl pricey för att vara en svamp men användningsområdet är i alla fall dubbelt så stort.

Smashbox creme eyeliner med tillhörande pensel som jag fick med posten igår också är däremot en annan femma. Superfina färger, men jag har inte knäckt koden än för hur de ska användas för att bli riktigt bra. Penseln känns jäkligt ovan. Men jag kanske lär mig, tur att penseln kom på köpet annars hade jag nog känt mig en smula missnöjd. Det känns som att en vinklad pensel skulle vara fan så mycket enklare att använda än en rak, eller en traditionell eye linerpenseln. Well well, färgerna som sådana är super. Kanske en beauty blender gör tricket här också? Inte som eye linerverktyg då men som suddverktyg?

Näpp, nu är lunchen slut.

  • Comments(0)//blogg.stina-k.se/#post69