Inte helt snörrätt

Inte helt snörrätt

Om bloggen

Alltid finns det saker man funderar över. En del av dem hamnar här.

Estelle och jag

BeautyPosted by Stina K Sun, December 20, 2009 09:06:35

Vintern är en fantastisk årstid, förutom för huden i nyllet. Och händerna. Och överallt. Men skam den som ger sig.

Weledas ansiktskräm är förpassad till handkräm, usch inte bra någonstans. Istället är min nya kompis Estelle och Thild. Doftar ljuvligt av neroli och bergamott, ekologisk, överkomligt pris, svensktillverkad. Riktigt bra, men inte tillräcklig för årstiden.

Så jag har gjort en kållberg, efter att först mamma och sen syrran totalsnöat in på hemgjorda hudvårdsprodukter och lagt ner det en smula har jag påtagit mig deras skor och nördat in fullkomligt på oljor, eteriska oljor, blanda själv och bob's your uncle igår fanns inte ett fnas i nyllet ens efter att ha varit ute i typ -20. smiley

Med andra ord. Min kvarn är vattnad och oljeblandningar verkar vara grejjen. Några droppar olja i botten och lite Estelle ovanpå, oljerengöring och mask i bastun (egentillverkad!), ett par droppar lite till mans när det stramar om kinderna.

Weledas mandelolja för ansiktet bor numera i min handväska, men ärligt talat gillar jag rosoljan bättre. Lite mera tryck i den. Den är blandad av fler oljor å andra sidan.

När de är slut ska jag nog börja göra min alldeles egna blandningar.

Vintertorr bah!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.